voor alle mobiele catering kan u bij ons terecht, pizza en pasta, hamburgers en braadworsten, paella, fondue of raclette, alles kan

Foute Fondue Party

fondue catering

Unieke ambiance en culinaire happening

Onze Foute Fondue Party is steeds een schot in de roos. Ja deze huisformule gieten wij nu in een echte fondue catering, die iedereen kent van kerst of nieuwjaarsavond, verwerken wij nu tot een super gezellige avond. In groepjes van 6 tot 8 personen voorzien wij een fonduestel.

Per persoon voorzien wij 400 gr vers vlees. Een selectie van runds en kalfsvlees, verse worstjes, kipfilet en natuurlijk van alles van het beste. Wij voorzien per tafel een lekker bereide salade en 6 koude sausjes waarvan twee pikante en één met look. Ook één warme saus bearnaise of champignon saus is voorzien. Natuurlijk voorzien wij de bordjes en bestekken. Bijgevolg moet u zich niets aantrekken en kan u lekker genieten van onze fondue catering.

Optie’s en formule’s:

En een ober die alle tafels voorziet van de nodige ingrediënten. Wij voorzien standaard  een geluidsetje mobiel met foute muziek. Natuurlijk kan u dit uitbreiden door onze foute dj erbij te boeken die gedurende de maaltijd en drie uur achteraf voor de meeste gekke ambiance zorgt. Meerprijs voor de dj is 375 euro of 500 euro met een uitgebreide lichtset. Dj Pierre is een zeer bekende dj van wijlen Salons the Lord in Schepdaal, hij kost voor enkele uurtjes 500 euro.

Dit is een formule zeer geschikt voor groepjes van 25 tot 50 deelnemers, en geschikt voor elk feest of gelegenheid.

De vaste kost van onze fondue formule is 200 euro en 20 euro pp voor de standaard formule, we hebben ook een culinaire speciale formule van 25 euro pp maar dan is er ook  een assortiment met konijnfilet, kalkoen en voorzien wij twee warme sausjes. Dit is natuurlijke een formule voor de echte fijnproevers.

Contacteer ons snel voor meer info of reservering.

  • Prijs: vanaf 20 euro per persoon
  • Duur:twee uur dienst
  • Technische info:

    zeer goede stroomaansluitingen voor de meerdere fonduestellen, het aantal fonduestellen is afhankelijk van het aantal deelnemers

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions