voor alle mobiele catering kan u bij ons terecht, pizza en pasta, hamburgers en braadworsten, paella, fondue of raclette, alles kan

Hamburgers

hamburgerkraam

Hamburgers, gebakken in verse boter en voorzien van lekkere gebakken ajuinen!

Wij bakken steeds onze verse hamburgers met de fijnste  boter, de echte boerenboter, zodat de smaak opperbest is. Wat dacht U van de combinatie met verse gebakken ajuin, en dan een streepje ketchup of Franse mosterd. In juni 2014 hebben wij enkele duizenden hamburgers gebakken in opdracht van de Vrt op de uitzendingen van de wereldbeker voetbal in Brazilië en al onze klanten waren super tevreden over de unieke hamburgers die wij hun lieten proeven. Zelfs de broodjes waren voor de gelegenheid ontworpen als voetbal. De ideale gelegenheid om nu ons hamburgerkraam te laten komen.

Mogelijkheden, prijzen en optie’s:

De vaste kost van ons hamburgerkraam is 200 euro voor de provincie West-Vlaanderen  en idem prijs voor de provincie Antwerpen daar we daar ook een Cateringploeg hebben die kan voorzien in de lekkerste hamburgers van het land. De vaste kost voor de andere provincies is op aanvraag.

De prijs voor een hamburger met garnituur komt op 4 euro per stuk. Vanaf 100 deelnemers zakt de prijs naar 3,5 euro en vanaf 200 deelnemers naar 3 euro.

Voor hamburgers a volonté is de prijs vastgelegd op 6 euro. Vanaf 200 personen op 5 euro. Onze hamburgers kunnen natuurlijk gecombineerd worden met braadworsten en hotdogs. Bevraag U gerust bij onze feestarchitect Pierre die U een offerte op maat zal afleveren.

 

  • Prijs:Volgens uw bestelling
  • Duur:Afhankelijk van het aantal deelnemers en gekozen formule
  • Technische info:

    We kunnen onze hamburgers bakken vanuit onze hamburgerstand, maar ook vanuit onze mobiele cateringwagen. U beslist als klant of U voor een stand kiest met eventuele overdekking of voor onze cateringwagen.

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions