voor alle mobiele catering kan u bij ons terecht, pizza en pasta, hamburgers en braadworsten, paella, fondue of raclette, alles kan

Suggestie 2019: ontbijtservice

ontbijtservice

Vanaf heden nieuw in ons aanbod is de ontbijtservice. Een ontbijtbuffet past natuurlijk op vele soorten feesten vandaar hebben wij dit toegevoegd bij ons aanbod. We streven er steeds naar om te vernieuwen en ook onze vaste klanten nieuwe mobiele catering aan te bieden.

Vele bedrijven geven bijvoorbeeld hun sinterklaasfeest op een voormiddag, hierbij kan dan een ontbijt aangeboden worden in plaats van warme snacks of een zoet buffet in de namiddag. Ook in trek de laatste tijd is een babyborrel op een voormiddag, hierbij maken we dan niet enkel een ontbijt maar ook een soort brunch. Verder kan u onze ontbijtservice boeken voor elk ander feest of receptie.

Onze ontbijtservice kan van kleinschalig tot zeer uitgebreid

Natuurlijk bepaald elke klant zijn eigen budget en wat hij zijn gasten wil aanbieden bij het ontbijt. U kan dit basic houden met koffie met croissant, chocoladebroodje en brood met confituur of kaas. Maar u kan daar natuurlijk ook veel verder in gaan en het buffet uitbreiden met alles waar men aan kan denken, verschillende soorten brood, koffiekoeken, sandwiches, pistolets, kleine confituurtjes, choco, speculoospasta, kaas, ham, andere soorten charcuterie. Ook de dranken kunnen we al dan niet voorzien: koffie, thee, fruitsap, koude en warme chocolademelk.

Wanneer we meer richting een brunch gaan kan men dit nog uitbreiden. Zoals met verschillende soorten eitjes, spek, een wafeltje of een pannenkoek, bolletje vanille-ijs en vers fruit.

Contacteer ons gerust voor een offerte op maat volgens uw wensen en budget, tevens staan wij u graag bij in het samenstellen van uw feest en gebruiken hiervoor graag onze 30 jaar ervaring.

  • Prijs:Afhankelijk van het aantal deelnemers
  • Duur:Afhankelijk van het feest en aantal deelnemers
  • Technische info:

    ruimte voorzien voor onze buffetstanden

    voldoende gewone 230 volt stopcontacten voorzien

    parkeerplaats voorzien aan de ingang

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions