voor alle mobiele catering kan u bij ons terecht, pizza en pasta, hamburgers en braadworsten, paella, fondue of raclette, alles kan

Spaanse Paella

paella catering

Spaanse Paella

Paella, speciaal gemaakt door onze Spaanse vakantiespecialist Michelo. Na jaren verblijf in het zuiden van Spanje heeft deze man de microbe goed en helemaal te pakken en heeft deze zich gespecialiseerd in het maken van Spaanse Paella catering met alle verse groenten die u maar kan bedenken.

Super geschikt voor communiefeest, lentefeest, bedrijfsfeest, op familieweekend, zomers feestje in de tuin, alles kan bij ons.

Wij als catering bedrijf voorzien natuurlijk de borden en bestekken. En onze specialist maakt natuurlijk de Paella vers ter plaatse aan. Niets maar dan ook niets van deze bereiding komt uit pakjes, enkel vers klaargemaakt bij u als klant. Tevens brengt het voor u gasten een echt spektakel want het is bovendien nog eens leuk om te zien hoe het voor uw neus zal bereid worden.

De vaste kost voor deze catering is 200 euro en wij vragen 17 euro voor Paella met kip en 19 euro voor de versie met scampi’s en andere dagverse vissoorten.

Ook tapa’s zijn mogelijk, om helemaal in de Spaanse sfeer te blijven:

Graag staan wij U ten dienste voor deze lekkere Spaanse specialiteit. Als opties kan U steeds Spaanse tapas als voorgerecht bestellen. Vraag een offerte op maat bij onze feestspecialist Pierre!

20130929_134330 20130929_140136

  • Prijs:Afhankelijk van het aantal deelnemers
  • Duur:Afhankelijk van het aantal deelnemers en gekozen menu
  • Technische info:

    Gemaakt als show element op Uw feestje, of klaargemaakt in onze cateringwagen

    Normale stroomaansluiting van 16 ampère 220v te voorzien

     

* verplicht

© 2018Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions