Oliebollenkraam

recensies van klanten

Oliebollenkraam

Een oliebollenkraam was altijd een megahit in België. Steeds komt de kermissfeer naar boven. Dus geeft u een feest in het thema van de kermis dan mag dit zeker niet ontbreken, en de ambiance is altijd top. Een oliebollenkraam is leuk voor elk geboortefeest, communiefeest, lentefeest, kerstfeest, een winters evenement, bedrijfsfeest, seniorenfeest, enz.

Vanaf heden bieden wij ook de overheerlijk Spaanse oliebollen, churros, aan. Idem smaak als oliebollen maar in langwerpige slierten gepresenteerd.

Kostprijs voor het oliebollenkraam:

De vaste kost bedraagt 200 euro voor West-Vlaanderen, 225 euro voor Oost-Vlaanderen en 250 euro voor Brabant en Antwerpen.

De prijs voor 6 grote verse oliebollen komt op 3.5 euro  pp. Wij serveren een speciale portie voor kinderen 4 oliebollen voor 2,5 euro. Deze oliebollen worden geserveerd in puntzakken en met bloemsuiker zoals het hoort.

Bestel tijdig Uw kraam, een oliebollen kraam is moeilijk combineerbaar met een frituur, omdat wij bakken in een totaal anders soort vet, vandaar is tijdige reservatie aan te raden.

  • Prijs:Afhankelijk van het aantal deelnemers
  • Duur:Afhankelijk van het aantal deelnemers
  • Technische info:

    Gelieve een 220 volt aansluiting  16 ampère te voorzien

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions