Babyborrel

wafels luxe buffet

Wij zijn gespecialiseerd sinds jaren in het verzorgen van geboortefeesten of babyborrels

Babyborrel basis

Wij verzorgen U ook een babyborrel aan een democratische prijs. U hebt de keuze tussen onze heerlijke pannenkoeken, poffertjes, Brughse wafels en/of wafellolly’s.

Het mobiele pannenkoekenkraam en het wafelkraam van Catering Prestige vormen namelijk een wonderlijke, aromatische en smakelijke combinatie voor kinderen. Natuurlijk lusten ook de volwassen lekkerbekken deze specialiteiten van Catering Prestige die als geen één uw feest weet op te krikken met de beste lekkernijen van het land. Het is ook mogelijk om ‘Babyborrel basis’ te combineren met één of meerdere opties de welke U kan aantreffen op deze website.

Brusselse  wafels

De Brusselse wafels zijn net als de stad Brussel wereldberoemd! Het traditionele recept is goed bewaard gebleven. De wafels zijn bovendien super lekker, deze wafels blijven nog steeds een fel begeerde zonde voor groot en klein. Zeer lekker met slagroom.

Wafellolly

Wij bereiden de wafels zoals een echte Brugse wafel bereid moet worden maar dan op een stokje! Deze unieke wafels zijn niet enkel een streling voor het oog maar zijn bovendien ook makkelijk te consumeren.

Kwaliteit staat bij ons steeds centraal en daarom werken wij altijd met verse producten, de beste materialen en een uitsteken professioneel team!

Prijs

€ 2,50 Per persoon voor 2 pannenkoeken, inclusief een kartonnen bordje, plastic bestek en servetten.
€ 2,50 Per persoon voor 2 wafellolly’s of 1 Brusselse wafel
€ 3.00 Per persoon voor de combinatie van een wafellolly en een Brusselse wafel
€ 5,00 Per persoon voor lollywafels of Brusselse wafels en pannenkoeken à volonté, opgelet supplementje Slagroom komt op 0.60€
 Huur materiaal, personeel en transportkosten
€ 220,00 West-Vlaanderen en Antwerpen (we hebben ook een catering afdeling in Antwerpen!)
€ 225,00 Vlaams Brabant en Oost-vlaanderen

prijzen zijn inclusief BTW

Babyborrel luxe buffet

Het buffet

Hier bij Catering Prestige kunt u kiezen voor een samengesteld luxe pakket voor uw babyborrel. Dit buffet bestaat uit een pannenkoekje of een wafel. U hebt de keuze tussen Brusselse wafels of wafellolly’s. Hierbij zijn bordjes en bestek voorzien. Het is ook mogelijk om ‘Babyborrel luxe buffet’ te combineren met één of meerdere opties onderaan deze pagina.

Het buffet wordt gepresenteerd op verschillende overdekte buffetstanden met een talrijk assortiment bestaande uit suikers, confituur, slagroom, een chocoladefontein en een bolletje vanille ijscrème. Voor de lekkerbekken kunnen wij dit dessertbuffetje nog dat gezonde extraatje geven door heerlijk verse fruitbrochettes toe te voegen. Zeer lekker in combinatie met de chocoladefontein! Ook lekkere speciale poffertjes kunnen als extra geboekt worden. Voor klanten die een nog grotere luxe wensen voor hun babyborrel   bekijk onze babyborrel super de luxe formule.

Prijs

€ 6,25 per persoon

€ 8,50 per persoon incl. fruitbrochettes  (verse aardbeien, meloen, druiven, verse ananas)

€ 10,00 per persoon incl. fruitbrochettes & churros

Vaste kost (huur materiaal, personeel en transportkosten)

€ 220,00 voor West- Vlaanderen en Antwerpen

€ 240,00 voor Vlaams Brabant en Oost-vlaanderen

Verdere locaties zijn bespreekbaar

Prijzen zijn inclusief BTW, de aanleveringsbtw voor onze klaargemaakte producten van 6%

Voor een bestelling boven de 100 deelnemers leveren wij in verhuur een gratis grote opblaasbare baby en vanaf 150 deelnemers een prachtig gratis springkasteel voor die namiddag.

Onze authentieke ijskar wordt meegeleverd vanaf 200 personen.

 

Voorzieningen door de klant

Elektriciteit

Meerdere aansluitpunten van min. 220 volt om onze apparatuur op een correcte en veilige manier aan te sluiten. Wij zijn voorzien van de nodige verlengkabels.

Collage opties Babyborrel Babyborrelcoll.jpg-800

  • Prijs:volgens Uw bestelling
  • Duur:Afhankelijk van het aantal deelnemers bijna altijd ts 3 / 4 uur
  • Technische info:

    Voldoende stopcontacten, de ruimte om onze standen te plaatsen 3 – 4 meter lengte en 3 meter breedte. Of de ruimte om onze cateringwagen te plaatsen van waaruit wij kunnen aanleveren

* verplicht

© 2017Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions