Babyborrel

babyborrel organiseren

Wij zijn gespecialiseerd sinds jaren in het verzorgen van geboortefeesten of babyborrels

Babyborrel basis

Wij verzorgen U ook een babyborrel aan een democratische prijs. U hebt de keuze tussen onze heerlijke pannenkoeken, poffertjes, Brughse wafels en/of wafellolly’s. Voor een babyborrel organiseren bent u bij ons aan het juiste adres.

Het mobiele pannenkoekenkraam en het wafelkraam van Catering Prestige vormen een wonderlijke, aromatische en smakelijke combinatie voor kinderen. Natuurlijk lusten ook de volwassen lekkerbekken deze specialiteiten. Ons bedrijf weet als geen ander uw feest op te krikken met de beste lekkernijen van het land.

Het is ook mogelijk om ‘Babyborrel basis’ te combineren met één of meerdere opties de welke U kan aantreffen op deze website.

Brusselse wafels

De Brusselse wafels zijn net als de stad Brussel wereldberoemd. Het traditionele recept is goed bewaard gebleven. De wafels zijn bovendien super lekker. Ze blijven nog steeds een fel begeerde zonde voor groot en klein. Zeer lekker met slagroom.

Wafellolly

Wij bereiden de wafels zoals een echte Brugse wafel bereid moet worden maar dan op een stokje. Deze unieke wafels zijn niet enkel een streling voor het oog maar zijn bovendien ook makkelijk te consumeren. Zeer praktisch omdat u hiervoor geen bestek nodig hebt.

Daarnaast staat kwaliteit bij ons steeds centraal en daarom werken wij altijd met verse producten. De beste materialen en een uitstekend professioneel team maken onze service compleet.

Prijs

2,50 euro per persoon voor 2 pannenkoeken, inclusief een kartonnen bordje, plastic bestek en servietten

2,50 euro voor 2 lollywafels of 1 Brusselse wafel

3,00 euro per persoon voor de combinatie van een lollywafel en een Brusselse wafel

5,00 euro per persoon voor lollywafels of Brusselse wafels en pannenkoeken a volonte, opgelet een supplement slagroom komt op 0,60 euro

Huur materiaal, personeel en transportkosten

Vanaf 150 euro promotieprijs voor West-Vlaanderen.

Vanaf 200 euro promotieprijs voor de andere provincie’s.

Bovendien zijn onze prijzen inclusief BTW.

Babyborrel luxe buffet

Het buffet

Hier bij Catering Prestige kunt u kiezen voor een samengesteld luxe pakket voor uw babyborrel. Dit buffet bestaat uit een pannenkoekje of een wafel. U hebt de keuze tussen Brusselse wafels of wafellolly’s. Hierbij zijn bordjes en bestek voorzien. Het is ook mogelijk om ‘Babyborrel luxe buffet’ te combineren met één of meerdere opties onderaan deze pagina.

Het buffet wordt bijvoorbeeld gepresenteerd op verschillende overdekte buffetstanden. Deze zijn voorzien van een talrijk assortiment. Dit bestaat uit suikers, confituur, slagroom, een chocoladefontein en een bolletje vanille ijscrème.

Voor de lekkerbekken kunnen wij dit dessertbuffetje nog dat gezonde extraatje geven door heerlijk verse fruitbrochettes toe te voegen. Zeer lekker in combinatie met de chocoladefontein. Ook lekkere poffertjes kunnen als extra geboekt worden.

Uiteraard kan het nog uitgebreider. Voor klanten die een nog grotere luxe wensen voor hun babyborrel, bekijk onze babyborrel super de luxe ‘prestige’.

Prijs

6,25 euro per persoon

8,50 euro per persoon incl. fruitbrochettes  (verse aardbeien, meloen, druiven, verse ananas)

10,00 euro per persoon incl. fruitbrochettes & churros

Vaste kost (huur materiaal, personeel en transportkosten)

Vanaf 150 euro promotieprijs voor West-Vlaanderen.

Vanaf 200 euro promotieprijs voor de andere provincie’s.

Bovendien zijn onze prijzen inclusief BTW, de aanleveringsbtw voor onze klaargemaakte producten van 6%.

Bovendien leveren wij voor een bestelling boven de 100 deelnemers een gratis grote opblaasbare baby. Vanaf 150 deelnemers een prachtig gratis springkasteel voor die namiddag.

Als laatste kan onze authentieke ijskar worden meegeleverd vanaf 200 personen.

 

Voorzieningen door de klant

Meerdere aansluitpunten van 220 volt om onze apparatuur op een correcte en veilige manier aan te sluiten. Anderzijds zorgen wij voor de nodige verlengkabels.

Collage opties Babyborrel Babyborrelcoll.jpg-800

  • Prijs:volgens Uw bestelling
  • Duur:Afhankelijk van het aantal deelnemers bijna altijd ts 3 / 4 uur
  • Technische info:

    Voldoende stopcontacten, de ruimte om onze standen te plaatsen 3 – 4 meter lengte en 3 meter breedte. Of de ruimte om onze cateringwagen te plaatsen van waaruit wij kunnen aanleveren

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions