Wintercatering

wintercatering

Een offerte voor een wintercatering, is steeds een maatwerkje apart, vraag hiervoor raad aan onze feestarchitect Pierre.

Alle typische catering die u in de winter vind op kerstfeestjes, kerstmarkten en winterevents kunnen wij voor u voorzien.

U wilt als klant een assortiment warme dranken, pompoensoep, chouffe café, …  De prijs is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie maar wij kunnen het regelen voor u.

U wenst een frietmenu? Een zoet buffet met wafels en pannenkoeken? Ook onze raclette en fondue passen zeker in de winterse sfeer. Of Oliebollen op uw kerstmarkt of kerstfeestje, het kan allemaal en wij maken U graag een offerte op maat.

Welke optie’s kunnen wij voorzien:

Wij voorzien ook graag de prijs voor alle mogelijke opties die U erbij wenst, de kerstman en kerstvrouw, een kerstmannen orkestje, een kersttroon, een podium, een geluidsinstallatie, opblaasbare kerstdecoraties, vuurkorven, verwarmingselementen, een bar, tapinstallatie, frigo’s met dranken, een rodeo rendear, een tent, hoge tafels en hoge stoelen met bekleding. Een fotograaf, een dessertbuffet, enz. U ziet bij ons kan U terecht voor alle catering en opties  voor Uw feest meteen optimaal te maken en wij helpen u hier graag bij. Contacteer ons vrijblijvend en wij maken U graag een offerte op maat en volgens uw specifieke wensen.

PicMonkey Collage52

  • Prijs:afhankelijk van de gekozen formule
  • Duur:afhankelijk van feest tot feest, duurtijd van de kerstmarkt
  • Technische info:

    enkele goede afzonderlijk gezekerde standaard stopcontacten

    voldoende ruimte voor het plaatsen van ons materiaal

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions