Barbecue aan huis

barbecue aan huis

Mobiele barbeque van Catering prestige

Kies vandaag nog voor de mobiele barbecue aan huis van catering prestige en neem geen enkel risico. Met andere woorden geniet zelf ten volle van uw feest.

Grillmenu

De combinatie huren van een mobiele frituur en een mobiele Barbecue aan huis maakt dat u gegarandeerd de meest zorgeloze barbecue feesten voor eender welke gelegenheid kunt organiseren. Zeer geschikt voor een communiefeest, lentefeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of een leuk tuinfeest in de lente of de zomer. Dit combi-arrangement van Catering Prestige is mogelijk vanaf 30 personen. Ons aanbod voorziet een aantal heerlijke grill menu’s, waar u vast en zeker het geschikte gerecht zult vinden voor uw gasten. Keuze uit verschillende grill menu’s

Promotiemenu:

Op verzoek van vele klanten zijn we er toe gekomen u een ongelooflijke mooie menu aan te bieden. Vanaf 50 klanten kunnen wij u enkele aperitiefhapjes (3 per persoon) aanbieden zoals kaasbolletjes en garnaalbolletjes. Daarna een zeer lekkere steak met frietjes en een verse salade. Dit voor de unieke prijs van € 16,00 per persoon! Opgelet er is altijd een vaste kost van:
Deze start vanaf 100 euro en hangt af van de locatie en het aantal deelnemers. Frietwagen, BBQ materiaal, personeel en transport inbegrepen in de prijs!

De volgende menutjes zijn onze bbq menu’s speciaal voor onze culinaire klanten:

Uitgebreid saladebuffet, met koude aardappeltjes of brood en aardappelen in de pel.

1) Kalkoenbrochet, Hamburger, Barbecueworsten, Varkensribbetjes 400gr 16 euro pp

2) Kalkoenbrochet, Barbecueworsten, Kippenpillon, Lamskotelet 370gr 16 euro pp

3) Biefstuk, Kalkoenbrochet, Barbecueworsten, Varkensribbetjes 400gr 16.50 euro pp

4) Biefstuk, Lamskotelet, Kalkoenbrochet, Barbecueworst 420gr 18 euro pp

5) Biefstuk, Lamskotelet, Varkenslapje carré, Kalkoenbrochet 420gr 18 euro pp

Vaste kost idem zoals hierboven beschreven. Voor Bbq’s boven de 100 deelnemers valt de vaste kost weg, en wordt een gratis springkasteeltje meegeleverd voor tijdens de duur van onze aanwezigheid. Of mits een kleine meerprijs wordt de attractie de dag nadien opgehaald. Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Bovendien kan U de frietwagen combineren met bovenstaande bbq menus en onze mobiele barbecue, dat kan aan extra 3 euro pp.

bbq-mpd 3

  • Prijs:Volgens Uw bestelling
  • Duur:Afhankelijk van het aantal deelnemers en gekozen menu
  • Technische info:

    Stroomaansluiting en ruimte voor ons materiaal

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions