ook een professionele tapinstallatie hebben we ter uwer beschikking
neem geen enkel risico met het weer en boek nu één van onze luxe tenten
voor als het net dat ietsje meer mag zijn
alle tafels en stoelen van standaard tot luxe vind u bij ons
wanneer het toch wat frisjes is kan u bij ons een gezellige verwarming huren

Oktoberfeest materiaal

oktoberfeest materiaal

Nieuw sinds dit jaar is het oktoberfeest materiaal. Vanaf heden kan u in onze verhuurafdeling terecht voor alles wat u nodig hebt voor uw eigen oktoberfeest.

Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een kleinschalige privefeest, wij bespreken graag persoonlijk met u de wensen van de klant en dit naar ieders budget.

Mogelijkheden:

Wij kunnen voor u de ruimte volledig aankleden in dit thema. Van de typische biertafels en bierbanken tot de aankleding van de muren. Zoals de typische togen en bar in houten stijl zoals u ze op de echte oktoberfesten in Munchen kan vinden. Ook de typische kostumatie kan u bij ons huren. Naast deze typische decoratie en materialen is het ook mogelijk dat wij de echte oktoberfest catering voorzien. Bovendien kan u ook voor de speciale artiesten en animatie bij ons terecht. Maar alles in overleg met onze klant. Dus een persoonlijke service mag u zeker van ons verwachten.

Alles over de mogelijkheden rond deze speciale catering vindt u op de desbetreffende pagina, klik hier om onmiddellijk naar deze pagina te gaan. Hieronder kan u alvast enkele sfeerbeelden bekijken van een oktoberfeest dat we gedaan hebben voor een groot elektro bedrijf.

oktoberfeest materiaal oktoberfeest catering

 

 

  • Prijs:naar gelang uw wensen
  • Duur:dag of weekendverhuur, ook langere periodes bespreekbaar
  • Technische info:

* verplicht

© 2019Catering Prestige | Developed by Real Internet Solutions